Ακόστα: «Υπέροχος ο Άρης και ο κόσμος του» (video)

Ο Νοέ Ακόστα κάνει την καλύτερη διαφήμιση για τον Άρη και τους φιλάθλους του, μιλώντας στην Ρουμανία. Ο Ισπανός μέσος ο οποίος έχει αγωνιστεί πριν ένα χρόνο στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ της Ρουμανίας φιλοξενήθηκε από τη «Ziua de Cluj» και έπλεξε το εγκώμιο των κίτρινων.

 
“Είναι υπέροχο να παίζω στην Ελλάδα και ειδικά στον Άρη, ένα κλαμπ με καταπληκτικούς οπαδούς. Είχα πρόσφατα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που έληξε με ισοπαλία, 1-1 και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Απολαμβάνω αυτήν τη στροφή στην καριέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ακόστα.

Όπως αναφέρει το ρουμάνικο σάιτ, στον Άρη ο καλύτερος φίλος του είναι ο Ρουμάνος Βικτοράς Γιάκομπ κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Ισπανός μέσος. “Είναι φίλος που αξίζει το δέκα… Νομίζω, βέβαια, ότι με έκανε φίλο του γιατί μιλάω τη γλώσσα της Ρουμανίας…» αστειεύτηκε ο Ακόστα. 

Όπως ήταν φυσικό, ο Ακόστα μίλησε και για την πρώην του ομάδα. “Μου άρεσε η Κλουζ ως πόλη και αισθάνθηκα πολύ καλά στην ομάδα. Εξακολουθώ να κοιτάζω για νέα της στο διαδίκτυο και μπορώ να πως ότι η ομάδα πηγαίνει αρκετά καλά. Τώρα παίζει με την Ντιναμό, έτσι δεν είναι; Ελπίζω να την νικήσει, θα ήθελα να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Γνωρίζω ότι η Κλουζ έχει στόχο να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και ελπίζω να πετύχει. Παίζει καλό ποδόσφαιρο» σχολίασε καταλήγοντας.

 

Είναι αξιοσημείωτο, ότι η «Ziua de Cluj» φιλοξενεί το παρακάτω βίντεο από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δείτε το:

 

{youtube}c2J5xEcNOCw|600|450|1{/youtube}

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top