Αλέφαντος: “Βιτόλο; Για γέλια! Βελτιωμένος ο Άρης, μπορούσε να νικήσει”

Οι απόψεις του Νίκου Αλέφαντου πάντα συγκεντρώνουν ενδιαφέρον. Ο Έλληνας προπονητής εκφράζεται με ένα ιδιαίτερο τρόπο για να καταγράψει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ο Αλέφαντος μέσα από την στήλη του στο katimagiko ασχολήθηκε με το Παναθηναϊκός-Άρης.

Συγκεκριμένα:

“Καλά, για τον Παναθηναϊκό τα έχουμε πει 50 φορές. Τραγικότατος. Δεν υπάρχει στο γήπεδο. Έχει μεγάλη ευθύνη ο Φερέιρα, δεν είναι μόνο το υλικό που φταίει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει χειρότερους παίκτες από τόσες άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα που τον περνάνε, ο Φερέιρα φταίει. Ο Παναθηναϊκός είναι τόσο τραγικός που δεν φτάνει στο γκολ με τίποτα.

• Κάνει ένα μεγάλο λάθος ο Φερέιρα, είναι άδεια η περιοχή, κάνουν σέντρα και  είναι μόνο ο Τοτσέ μέσα, αυτό είναι έγκλημα, δεν βλέπεις κίνηση διαγώνια χωρίς τη μπάλα από τους ακραίους, δεν βλέπεις κρυφό φορ να μπαίνει μέσα, για να πατήσουν περιοχή αυτοί πρέπει μόνο να έχουν τη μπάλα στα πόδια, μηδέν κίνηση χωρίς μπάλα. Αυτό είναι θέμα προπονητή, είναι στις προπονήσεις τακτική πάνω στο χορτάρι. Μόνο και μόνο γι’ αυτό έχει μεγάλη ευθύνη.

• Δεν έχει και μάτι στον πάγκο. Από το 0-0 φαινόταν ότι ο Άρης είναι επικίνδυνος απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, μπορούσε να το πάρει αυτό το ματς ο Άρης. Κάνει όμως το 1-0 ο Παναθηναϊκός με ένα τραβηγμένο πέναλτι από τα μαλλιά, μένουν λίγα λεπτά να λήξει το ματς, βάλε μέσα τον Τριανταφυλλόπουλο να βοηθήσεις την άμυνα. Δεν διορθώνει τίποτα στα ματς.

• Και παιχνίδι ποιος θα φτιάχνει στον Παναθηναϊκό; Ο Βιτόλο; Για γέλια. Έλεγα ότι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ο χειρότερος που έχω δει ποτέ, αλλά πρέπει να είναι ο χειρότερος όλων των εποχών!

• Ο Άρης ήταν πολύ βελτιωμένος από τα προηγούμενα ματς, πρέπει να βοήθησε η αλλαγή προπονητή, ήταν καλά στημένος στο ΟΑΚΑ, σωστή η άμυνα, έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό”.

To Top