Αλήθειες και ψέματα για την απόφαση Πάσαλιτς να παίξει στην… Α2 Γαλλίας!

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς αποφάσισε μετά από δύο χρόνια, με πολύ καλά στατιστικά, να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα της Α2 Γαλλίας! Η Σαλόν Ρεμς που ανακοίνωσε τον Βόσνιο σήμερα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ο ίδιος ο παίκτης διατείνεται πως είχε προσφορά 90.000 ευρώ. Είναι πάντως ένα θέμα προς… διερεύνηση αν υπάρχει ομάδα στην Α2 Γαλλίας που προσφέρει τέτοιο συμβόλαιο αυτά τα χρόνια!

Η ΚΑΕ κινήθηκε σωστά για την περίπτωση του Πάσαλιτς. Του έκανε πρόταση συγκεκριμένη για την επόμενη χρονιά, με ελάχιστη αύξηση, όση μπορούσε να αντέξει στον προϋπολογισμό της και περίμενε. Δεν υπήρχε περίπτωση να “ανέβει” γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε.

Ο Πάσαλιτς υποστήριξε πως η πρόταση από την Σαλόν είναι διπλάσια του Άρη. Ουδείς γνωρίζει αν αληθεύει αυτό, αν και εκτιμήσεις από την Γαλλία αναφέρουν πως τόσα χρήματα δεν δίνονται πλέον ούτε καν από ομάδες της Α1, με εξαίρεση τις κορυφαίες.

Μικρή σημασία έχει όμως αυτό. Ο Άρης δεν θα έχει τον Πάσαλιτς την επόμενη χρονιά, αλλά δεν υπάρχει απογοήτευση. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά, γιατί υπάρχουν εναλλακτικά πλάνα από τον Βαγγέλη Αγγέλου χωρίς τον Πάσαλιτς.

 

To Top