Μήνυμα σε Χατζηνικολάου, Μούτα: “Προσέξτε τα δικά μας παιδιά”

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης και η “ανοιχτή γραμμή” που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ είναι δεδομένη.

Το μήνυμα που εκπορεύεται από τους διοικούντες προς τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου και τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Μούτα, είναι σαφές σε ότι αφορά τη φιλοσοφία ενίσχυσης με παίκτες κάτω των 24 χρόνων (ο Άρης μπορεί να κάνει απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών). “Προσέξτε τα δικά μας παιδιά” είναι το… μότο που επικρατεί με το σκεπτικό ότι οποιαδήποτε μεταγραφική επιλογή θα πρέπει να περάσει από κόσκινο και να αναλυθούν προσεκτικά όλα τα δεδομένα, πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

“Το βιογραφικό και οι ικανότητες όσων είναι προ των πυλών του Άρη θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο, από αυτά των νεαρών παικτών που ανήκουν ήδη στην ομάδα” είναι χαρακτηριστικά τα λόγια που εκφράζουν σήμερα την κιτρινόμαυρη φιλοσοφία, με την σημείωση ότι: “Ο Άρης δεν θα κάνει μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου, αλλά για την ουσία και μόνο”.

Σκοπός να γίνουν ουσιαστικά και προσεκτικές κινήσεις, παράλληλα με την αξιοποίηση του υπάρχοντος υλικού.

To Top