Αλεξανδρής: “Αν είχαμε αυτή την ομάδα από την αρχή…” (video)

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, έβγαλε ένα παράπονο για το τι θα γινόταν αν είχε όλους τους παίκτες του από την αρχή και υποσχέθηκε μάχη για την πρώτη θέση στη Τσεχία.

Ο τεχνικός του Άρη είπε πως “έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το πως παίξαμε. Είχαμε εκπληκτική απόδοση κατά διαστήματα και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά δεν είχαμε την ανάλογη διάρκεια λόγω της χρησιμοποίησης κάποιων σχημάτων, για να παίξουν όλοι οι παίκτες. Το αφήνουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι” και συνέχισε λέγοντας πως “αν αυτή η ομάδα ήταν από την αρχή της προετοιμασίας, θα μιλούσαμε για άλλα σχέδια και θα είχαμε διαφορετική εικόνα στο πρωτάθλημα. Η δουλειά θα συνεχιστεί όπως γίνεται μέχρι τώρα και ίσως με μεγαλύτερη ένταση, γιατί η διάθεση μέσα από τις νίκες ανεβαίνει”.

Για τη νίκη της Ρουντούπις μέσα στη Νίμπουρκ είπε πως “είπα και στον πρόεδρο της ομάδας ότι το Γιούροκαπ είναι απρόβλεπτο και για να σταθείς χρειάζεται εμπειρία και να δίνεις το 100%. Ήταν και για μένα έκπληξη αυτό το αποτέλεσμα. Θα ήμασταν ήσυχοι τώρα, αν το κέρδιζε η Νίμπουρκ. Τώρα είναι ένα έξτρα κίνητρο, να πάει να παλέψει και να κερδίσει μέσα στη Τσεχία, που είναι πολύ δύσκολο, θα μπορέσουμε να τερματίσουμε ίσως και την πρώτη θέση. Διαφορετικά θα παίξουμε την πρόκρισή μας με τους Λιθουανούς εδώ”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή:
{youtube}eONjxCnkEvE|640|360|1{/youtube}

To Top