Ταπούτος: “Το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι” (video)

Ο Χρήστος Ταπούτος είπε τα πράγματα όπως έχουν. Ο Άρης έχει ελπίδες και για την πρώτη θέση στον όμιλο μετά την ήττα της Νίμπουρκ, αν κερδίσει μέσα στη Τσεχία την επόμενη βδομάδα, όμως κινδυνεύει με αποκλεισμό αν τα μυαλά δεν μείνουν μέσα στο κεφάλι.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε πως “δεν ξεκινήσαμε καλά λόγω κούρασης. Παίξαμε πολλά συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί, δεν δώσαμε περιθώρια στην άλλη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει και κερδίσαμε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία από τον αγώνα και συνεχίζουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τη Καβάλα”.

Αναφερόμενος στην διαμόρφωση του ομίλου μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Ταπούτος είπε πως “έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση και πάμε στη Τσεχία για νίκη επί της Νίμπουρκ. Αν όμως δεν έχουμε το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι μπορεί και να κινδυνεύσουμε με αποκλεισμό! Βλέπουμε πρώτα το ματς με τη Νίμπουρκ και μετά θα δούμε τι αποτέλεσμα θα χρειαστούμε στη τελευταία αγωνιστική με τη Ρουντούπις”.

Για τον αγώνα με τη Καβάλα ο Ταπούτος είπε πως “είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Κέρδισε τον Παναθηναϊκό, έχασε με 30 πόντους από τον Κολοσσό. Είναι πολύ καλή στην έδρα της, αλλά αδύναμη εκτός έδρας. Έχει 2-3 καλούς παίκτες και σε αυτούς πρέπει να εστιάσουμε τη προσοχή μας. Αν παίξουμε όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Ταπούτου:
{youtube}8bv-MkE8P-o|640|360|1{/youtube}

To Top