Αλεξανδρής: «Αξίζουν θυσίες γι’ αυτή την ομάδα»

Η πορεία της προετοιμασίας του Άρη στη Βουλγαρία, η προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον «ARIS FM 92.8».

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε κάθε μέρα να δουλεύουμε τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτό της τακτικής», είπε ο έμπειρος προπονητής προτού αναφερθεί και στο χθεσινό φιλικό με τη βουλγαρική Ακαντέμικ Λουκόιλ: «Είναι ακόμα νωρίς, αλλά είναι κάποια πράγματα τα οποία τα κοιτάμε και θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά αποκτήματα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, μιλώντας πάντως με ειλικρίνεια: «Είναι καλοί παίκτες τόσο ο Κερούς, όσο και ο Γουότκινς. Δεν έχουν εμπειρίες ευρωπαϊκές, αλλά μπορούν σαφώς να βοηθήσουν. Αν βοηθούσε και ο κόσμος μας λίγο παραπάνω θα μπορούσε να γίνει μία καλύτερη επιλογή».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην στήριξη του κόσμου, τόνισε: «Εγώ σε αυτήν την ομάδα ήρθα για να την κάνω μεγάλη ή αν θέλετε να την φτάσω στο επίπεδο που πρέπει και που της αξίζει. Αξίζει να γίνουν θυσίες γι’ αυτή την ομάδα. Οι Αρειανοί θέλουμε όλοι το κάτι παραπάνω πάντα».
Όσο για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε όλους τους τομείς. Έχω τον αρχηγό τον Ταπούτο, τον Βεργίνη και τον Τσαϊρέλη ακόμα που έχουμε και με τους τρεις ξαναδουλέψει μαζί. Ακόμα και οι πιτσιρικάδες όμως έχουν πολύ όρεξη. Το ρόστερ θα συμπληρωθεί με τις δύο θέσεις που έχουν απομείνει κενές και είναι πολύ καλές ως τώρα οι επιλογές με τα λεφτά που έχουν διατεθεί».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική Ελλάδας και στο παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους για την προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ: «Δύο ματς έχω δει όλα κι όλα της Εθνικής, όπως και των Γάλλων. Αυτοί έχουν δύο, τρεις παικταράδες, αλλά παίξε τους με τσαμπουκά, παίξε δυνατά. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Άλλωστε και οι αντίπαλοί μας έχουν από όσα διαβάζω την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών».

To Top