Βράνιες: «Ανυπομονώ να παίξω»

Ο Γιούριτσα Βράνιες δεν κρύβει την μεγάλη του διάθεση να αγωνιστεί με τον Άρη και να επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.  
Aυτό ομολόγησε και ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο συνδρομητικό κανάλι, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία. 

Ο Βράνιες ταξίδεψε για το Ανόβερο και από εκεί για τη Βρέμη, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, να μαζέψει τα πράγματά του και κατόπιν να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. 

Ο 31χρονος Κροάτης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Άρης. Επιστρέφω την Πέμπτη και ανυπομονώ να ενταχθώ αμέσως στις προπονήσεις της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ξέρω για τον Τσέζαρεκ και θέλω να μιλήσω και με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι έτοιμος για το ελληνικό πρωτάθλημα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη του Βράνιες μίλησε για την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, για τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και για τις φιλοδοξίες του με την κίτρινη φανέλα.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» στις 8.30μ.μ.

To Top