Αλεξανδρής: Δεν έχουμε επικοινωνία

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των παικτών μέσα στο παιχνίδι είναι το πρώτο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την εισήγησή του για τον Ντάριλ Γουότκινς.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε μετά τον αγώνα με την ΕΘΑ πως “δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε τέσσερα παιχνίδια σε πέντε μέρες, γιατί δεν είχαμε το βάθος σε προπονήσεις και δεν είχαμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν μικρές δικαιολογίες, γιατί τελειώσαμε αργά χθες και παίξαμε σήμερα το μεσημέρι λόγω της επιστροφής μας… Κάποια παιδιά παίζουν πολύ και τα νέα παιδιά δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, δεχτήκαμε πολλούς πόντους, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, προηγηθήκαμε κιόλας, αλλά χάσαμε και πάλι τον έλεγχο και κάναμε πολλά λάθη. Προβληματίζομαι γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν σταθερή πορεία προς τα πάνω. Πρέπει να έχουμε υπομονή με αυτή την ομάδα και πρέπει να συμπληρωθεί και το ρόστερ. Είναι αδύνατο να αντέξουμε 4-5 παίκτες, όμως δεν απογοητευόμαστε”.

Ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Βεργίνη και την απόδοση που είχε σήμερα και απάντησε πως “όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται σε καλή βραδιά για να παρουσιάζουν ένα καλό σύνολο. Είχαμε έναν, δύο παίκτες σε καλή βραδιά σε όλα τα παιχνίδια μας και οι άλλοι ήταν πολύ πίσω. Χάρηκα για τον Δημήτρη, γιατί θα είναι καλή λύση για μένα και για την ομάδα”.

Το μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με όσα είπε ο Αλεξανδρής είναι το ότι “δεν έχουμε επικοινωνία ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση. Είναι νέα παιδιά, προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες, αλλά επειδή δεν έχουν μάθει να παίζουν τόσο σκληρά παιχνίδια, χάνονται. Εδώ όμως πλέον κρίνεσαι από κάθε παιχνίδι, από κάθε προσπάθεια. Κάποια παιδιά δείχνουν ότι έχουν τα προσόντα να παίξουν, αλλά και αυτά χρειάζονται 2-3 έμπειρους παίκτες για να αντέξουν”.

Για τον Ντάριλ Γουότκινς είπε ότι “για όλο το τουρνουά, για κάθε παίκτη, όλες τις σκέψεις μου θα πρέπει πρώτα να τις καταθέσω στην διοίκηση. Είναι ένα παιδί που προσπάθησε. Ήρθε να δοκιμαστεί. Έχει περγαμηνές, έχει καλό κορμί, δεν θέλω να τον αδικήσω. Έπρεπε να μάθει δέκα συστήματα, έδειξε και καλά στοιχεία και αδυναμίες. Θα δούμε…”.

To Top