Αλεξανδρής: “Δεν ήθελε να το μετρήσει…”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα στο Αλεξάνδρειο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS και το βίντεο ντοκουμέντο στην τελευταία φάση όπου φαίνεται το φάουλ του Μιχάλη Πελεκάνου πάνω στον Ντομινίκ Τζέιμς!

Ο προπονητής του Άρη παρακολούθησε το βίντεο και διαπίστωσε διπλή παράβαση. «Είδαμε την τελευταία φάση από μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με αυτήν που την είδαμε χθες μέσα από το γήπεδο. Ο Ντομινίκ (σ.σ. Τζέιμς) μου είπε πως του έγινε φάουλ. Είναι ένα σεμνό παιδί και δεν θα έλεγε το αντίθετο αν δεν γινόταν. Επίσης είδα μια ακόμη παράβαση αφού ο Πελεκάνος τράβηξε το διχτάκι», υποστήριξε στη διάρκεια της media day ενόψει του αγώνα με τη Γκαστέρα Φλέιμς.
Δεν έχασε όμως την ευκαιρία να επιτεθεί στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Χρήστο Χριστοδούλου λέγοντας: «Επιμένω ότι ο διαιτητής δεν ήθελε να το μετρήσει το καλάθι. Ήταν ξινισμένος και ανέκφραστος. Τον ξέρω εδώ και χρόνια. Τον είχα βοηθήσει μάλιστα στα πρώτα του βήματα όταν ήμουν προπονητής στον Απόλλωνα Πατρών. Θα έβρισκε μια δικαιολογία για να μην μετρήσει το καλάθι. θα έδινε βήματα στον αέρα στον Τζέιμς. Το παιχνίδι πάντως δεν κρίθηκε στην τελευταία φάση. σας προκαλώ να δείτε την άμυνα που παίξαμε και που παίζουν οι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Ο Αλεξανδρής μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι με τη Γκαστέρα Φλέιμς. «Θα πρέπει να αφήσουμε το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο που είναι η Γκαστέρα Φλέιμς. Αυτό που με απασχολεί είναι πως οι παίκτες ξόδεψαν πολλή ενέργεια και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και άδειασε τους παίκτες από δυνάμεις ειδικά τα νέα παιδιά. Σήμερα θα υπάρξει αποφόρτιση για τους περισσότερους. Αυτοί που έπαιξαν λίγο θα κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι τω ν υποχρεώσεων μας και να υπερβάλλουμε εαυτούς για να κερδίσουμε μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή», τόνισε και συμπλήρωσε: «Έχω πει στους παίκτες πως θα πρέπει να κοιτάμε σε βάθος χρόνου και μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί σωστά σ’ αυτό. Στο χθεσινό παιχνίδι έγιναν λάθη από τα νέα παιδιά. Αν έπεφτε μεγαλύτερο βάρος στους πιο έμπειρους θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και έδειξαν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Η υπέρβαση όμως θα χρειαστεί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αν θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, πετυχαίνοντας τον στόχο μας».

To Top