Ανένδοτος ο Κουλουχέρης, ζήτησε στην εκδίκαση 300.000 ευρώ!

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Θέμη Κουλουχέρη, η προσφυγή του οποίου εκδικάστηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή, αφού όλες οι προσπάθειες της ΠΑΕ Άρης για εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης έπεσαν στο κενό.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός, όπως τόνισε κατά την εκδίκασή της υπόθεσης ο δικηγόρος του Αργύρης Λίβας διεκδικεί ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000 ευρώ (!), δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις των «κίτρινων». Έτσι, έστω και με καθυστέρηση σχεδόν μιας εβδομάδας, η προσφυγή του εξετάστηκε από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, που εκτιμάται ότι θα εκδώσει την απόφασή της μέχρι την Πέμπτη.

Ο Κουλουχέρης αξιώνει ολόκληρο το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιό του και όχι μόνο τα δεδουλευμένα, αφού μεταξύ άλλων επικαλείται μείωση της προσωπικότητάς του, επειδή ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τον είχε βάλει να προπονείται στο δεύτερο γκρουπ παικτών.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι ακόμα και τώρα η διοίκηση του Άρη θα του ζητήσει να… λογικευτεί και θα επιδιώξει να βρει μια συμβιβαστική λύση στις επικοινωνίες που θα υπάρξουν με το νομικό εκπρόσωπό του.

To Top