Αλεξανδρής: “Ευελπιστούμε να πει ναι ο Τσαλδάρης”

Η ανοιχτή προπόνηση του Άρη εκτός από επιθυμία της διοίκησης ήταν και του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται κοντά στον κόσμο και λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ήθελε οι παίκτες του και ειδικά οι καινούργιοι να πάρουν μία «γεύση» από το κοινό της ομάδας… και το αντίθετο.

 

Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στο κάλεσμα της διοίκησης, αλλά όσοι βρέθηκαν στο Παλέ εμψύχωσαν τους παίκτες για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγο καιρό. «Ήθελα και ο κόσμος να δει την ομάδα αλλά και να πάρουν μία γεύση τα παιδιά από το κοινό της ομάδας. Μπορεί ο κόσμος να μην ήταν αρκετός παρόλα αυτά τα παιδιά κατάλαβαν ότι θα είναι κοντά μας και θα μας στηρίζουν σε κάθε ματς”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που πρόσθεσε πως “εκείνο που θέλω είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα στην ίδια εβδομάδα παίζουμε δύο παιχνίδια με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται”.

Αναφορικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Έχουμε κάνει πρόταση στον Δημητράκη τον Τσαλδάρη. Η πρόταση είναι πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα της εποχής και ευελπιστούμε πως τελικά θα πει το ναι. Από εκεί και πέρα η ομάδα χρειάζεται ακόμα ένα ψηλό. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τέσσερις και στην προπόνηση δεν μπορούν να πάρουν ούτε ανάσα. Η ομάδα έχει κάνει ήδη μία οικονομική υπέρβαση. Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι παρόλα αυτά ο κόσμος ζητάει το καλύτερο και εμείς προσπαθούμε για αυτό. Θα χρησιμοποιήσω και μία φράση που μου λένε οι οπαδοί μας. Άρης είμαστε”!

 

To Top