Ταπούτος: Ο κόσμος μας έδωσε το έναυσμα

Τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Ταπούτος εκτός από αρχηγός του Άρη θα έχει ακόμα ένα ρόλο, αυτό του… δασκάλου. Στα 29 του χρόνια είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης των «κίτρινων» και θα έχει να μεταφέρει πολλές από τις εμπειρίες του στα νεαρά παιδιά της ομάδας.

 

Ο έμπειρος φόργουορντ γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο αυτό και προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να το επιδεικνύει. Μετά το πέρας της ανοιχτής προπόνησης μίλησε για τη νέα σεζόν και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε όλα τα παιδιά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ να μας ενισχύσει και να μας δώσει το έναυσμα για αυτήν την δύσκολη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Ειδικά για τα νέα παιδιά ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουν που βρίσκονται και να πάρουν μία γεύση από το τι θα επικρατεί φέτος».

Αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας και αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο μας. Ο Άρης όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα μπούμε για να το κερδίσουμε. Δεν θα μπούμε σε κανένα ματς με κατεβασμένα τα χέρια».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας δήλωσε: «Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο νέα παιδιά στην ομάδα. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Όσοι είμαστε εδώ όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε έτοιμοι», ενώγια την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες δήλωσε: «Θα είναι μία δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες. Η κρίση έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και φυσικά να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

To Top