Μιχαλήτσος: «Ο Άρης με… πλεονέκτημα έδρας λόγω του κόσμου του»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε για το Εργοτέλης-Άρης, αλλά και για την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας, παραχωρώντας συνέντευξη σε αθλητικό ραδιόφωνο της Κρήτης.

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Άρη και πρώην προπονητής των κιτρινόμαυρων (πέρσι κοουτσάρισε την ομάδα των κίτρινων στο 0-0 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο) υπογράμμισε μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 του Ηράκλειου ότι: «Ο Άρης θα χτυπήσει το παιχνίδι για να πάρει τη νίκη και είναι δεδομένο ότι θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας με 500 φιλάθλους αφού όταν ο Εργοτέλης παίζει στο Παγκρήτιο δεν έχει την δύναμη της έδρας. Όμως, πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του Εργοτέλη γιατί έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ξένη νοοτροπία».

Στη συνέχεια ο Μιχαλήτσος τόνισε ότι: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Άρης θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι» του γιατί η πίεση είναι πραγματικά μεγάλη και δεν παίρνει τους παίκτες να κάνουν ένα νέο στραβό αποτέλεσμα. Όμως μια τέτοια πίεση μπορεί να τους δημιουργήσει και άλλο αποτέλεσμα».

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπογραμμίζοντας ότι: «πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα συντηρητικό παιχνίδι και γενικά η ομάδα μας είναι μια ομάδα που αρέσκεται να αφήνει στον αντίπαλο την πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και αυτό που προσέχει η εθνική ομάδα είναι ότι δεν της κάνουν εύκολα ευκαιρίες και είναι αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση. Να ευχηθούμε να είμαστε τυχεροί γιατί χρειάζεται και αυτό το στοιχείο. Πιστεύω ότι ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί μια συνέχεια του Ότο Ρεχάγκελ».

To Top