Η ομιλία του Αλεξανδρή στους παίκτες (video)

“Βγάλτε ενέργεια. Μην είστε σφιχτοί. Ο κόσμος ήρθε για σας. Να σας δει. Σε λίγες μέρες αυτό το γήπεδο θα είναι γεμάτο”. Με αυτά τα λόγια προσπάθησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής να “ντοπάρει” τους παίκτες του, που είναι αλήθεια ότι είχαν ένα μικρό άγχος από την “πρώτη” τους μπροστά στον κόσμο.

Ο τεχνικός του Άρη μάζεψε τους παίκτες στον έναν πάγκο. Μιλούσε ελληνικά και ο άμεσος συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος μετέφραζε. “Βγάλτε ενέργεια στο γήπεδο. Σας βλέπω ότι είστε λίγο σφιχτοί… Βγάλτε το μπάσκετ που έχετε. Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ για να σας δει. Σε λίγες μέρες το γήπεδο που βλέπετε θα είναι κατάμεστο. Μην τους απογοήτευσετε. Έχουν έρθει μικρά παιδιά, μέχρι άνθρωπος που είναι 80 ετών. Για σας! Βγάλτε την ενέργειά σας στο παρκέ. Παίξτε όπως σας θέλω…”, είπε ο Έλληνας τεχνικός ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του για να δώσει ψυχολογική ώθηση στους νεαρούς παίκτες του. Φέτος εκτός από τεχνικός, θα χρειαστεί να έχει και τον ρόλο του ψυχολόγου.

Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε και με αρκετούς φιλάθλους ζητώντας την βοήθειά τους και την στήριξή τους: “Σας θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να μας συμπαρασταθείτε. Κάναμε προετοιμασία με πέντε έφηβους. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Αλεξανδρή στους παίκτες:
{youtube}JGR0ZWwNoBE|640|360|1{/youtube}


 

To Top