Αλεξανδρής: “Εύχομαι στον Άρη να κατακτήσει την έκτη θέση”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο και είδε τον Άρη να κερδίζει την Καβάλα και να την καταδικάζει σε υποβιβασμό μετά πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α1. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής τόνισε πάντως ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.  

Ο τεχνικός της Καβάλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη πορεία του. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε τις τελευταίες ελπίδες μας. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αυτό που μπορούσαν να παίξουν, το έπαιξαν. Καθοριστικό σημείο για μας η απώλεια των 11 βολών. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Η Καβάλα έχει αξιόλογους ανθρώπους, καταπληκτικό κοινό που σέβεται παίκτες και αντιπάλους. Η παραμονή χάθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίξαμε καλά. Και αναφέρομαι στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Κολοσσό. Εύχομαι στον Άρη να κατακτήσει την έκτη θέση».

Πρόσθεσε πως «είχαμε ατυχή περιστατικά και σε απόδοση και σε τραυματισμούς. Με το Περιστέρι παίξαμε χωρίς τον Μιλόσεβιτς και τον Μίτροβιτς. Σήμερα δεν είχαμε τον Στεφανίδη γιατί έχει πνευμονία και φυσικά στον αγώνα με τον Κολοσσό όπου στο πρώτο ημίχρονο».

 Ο Γιάννης Δεμερτζής επεσήμανε: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητες για τη σωτηρία. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δύο φορές προηγηθήκαμε με διαφορά 10 πόντων, δυστυχώς όμως δεν τη κρατήσαμε. Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στον πόντο, μένει η πίκρα. Έπαιξαν ρόλο και οι χαμένες βολές. Οι 15 ασίστ είναι δείγμα της ομαδικής προσπάθειας που κάναμε. Πλέον θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια».

 

To Top