Ασημακόπουλος: “Τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα…”

Με καθοριστικούς πόντους στα τελευταία κρίσιμα λεπτά ο Αντώνης Ασημακόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη σε παραγωγικότητα, ακολουθώντας κατά γράμμα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου μέσα στη βδομάδα…

Πέτυχε συνολικά 16 πόντους και συνέβαλλε τα μέγιστα στην 12η νίκη των κίτρινων στο φετινό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού ενώ στάθηκε και στην σωστή προετοιμασία που έγινε κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. «Όπως έχει δείξει και το παρελθόν τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα» ήταν το πρώτο σχόλιο του αρχηγού του Άρη ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως «ο προπονητής μας είχε πει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο διάστημα από το 37’ μέχρι το 40’ γιατί περίμενε ότι σε εκείνο το διάστημα θα κρινόταν το αποτέλεσμα και τελικά από ότι φάνηκε είχε δίκιο. Μας καθοδήγησε η εμπειρία του και φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στο κυνήγι της έκτης θέσης».

Αναφορικά με τον ρυθμό που βρήκε η ομάδα του στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου δήλωσε: «Γενικότερα είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς μετά από τόσα σταμάτα-ξεκίνα που υπάρχουν στο πρωτάθλημα και με αρκετές ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία τους είναι αρκετά δύσκολο να παίξεις χωρίς πίεση και άγχος. Ακολουθεί ένα παιχνίδι για να τελειώσει η κανονική περίοδος και θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Top