Χαμόγελα ανακούφισης, χειροκροτήματα και φιλική νίκη… χαλαρά (5-2) του Άρη

Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλούς μήνες, όπου δεν υπήρχε το παραμικρό άγχος. Τα χαμόγελα ανακούφισης από μια χρονιά-εφιάλτη ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πολλά και τα χειροκροτήματα, αυθόρμητα από καρδιάς, «πλημμύρισαν» το γήπεδο.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Άρης, ίσως στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου (υπάρχουν σκέψεις για ένα ακόμη φιλικό, αλλά εκτός Κλεάνθης Βικελίδης), νίκησε… χαλαρά με 5-2 τον Πιερικό σε ένα φιλικό που έδωσε την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο να δει κάποια από τα νεαρά παιδιά της ομάδας και τον κόσμο να απολαύσει (χωρίς… στρες και αγωνία) κατά διαστήματα μερικές όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο – έστω και σε ένα φιλικό παιχνίδι με την φανέλα της πρώτης ομάδας- των νεαρών Ζήση, Παλιάτσου, Σταυρόπουλου, Φούσκα αλλά και του τρίτου τερματοφύλακα Γκέλη.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε τέσσερα πέναλτι (ήταν όλα), τα τρία για τους κίτρινους.

Στο 21’ ο Τάτος χάνει σπουδαία ευκαιρία για γκολ, ενώ στο επόμενο λεπτό με τακουνάκι ο Τριανταφυλλάκος σημαδεύει το δοκάρι.

O Πιερικός άνοιξε το σκορ (0-1) στο 32’ όταν σε αντεπίθεση ο Γιασιτζόγλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και πλάσαρε με επιτυχία. Δυο λεπτά αργότερα, στο 34’ ο Άρης ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελούδη, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν σε ντρίμπλα μέσα στην περιοχή ο Ιορδανίδης έδιωξε με το χέρι.

O Αγγελούδης με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε με ωραίο πλασέ το 2-1 (46’). Στο 65′ ο Καραγιάννης έκανε το 3-1 με χτύπημα πέναλτι. Στο 71′ και πάλι με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο νεαρός Πάρης Παλιάτσος έκανε το 4-1. Το 5-1 έκανε με εξαιρετικό πλασέ ο νεαρός Σταυρόπουλος μετά την ασίστ του Σουνά.

Με πέναλτι στο 89′ ο Κόιτς έκανε το 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πιερικός είχε δοκάρι στο 53’ με τον Αποστολίδη.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (74′ Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84′ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77′ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιασιτζόγλου (67′ Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης (76′ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83′ Τσικαδέρης), Μασάδο (67′ Παπατόλιος), Μανίκας (67′ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραζχνός, Σεχολάρι.

To Top