Αλεξανδρής: “Η προσθήκη Τσαλδάρη άλλαξε τη ψυχολογία”

Στην αλλαγή της ψυχολογίας προς το καλύτερο στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η οποία κατ’ αυτόν αιτιολογείται από την προσθήκη του Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε αναλυτικά στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αλεξανδρής τόνισε αρχικά πως “η προσθήκη του Τσαλδάρη έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο, όπως επίσης και την αγωνιστική της παρουσία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει αγωνιστεί ξανά στον Άρη, οπότε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Συνεπώς αυτό του επιτρέπει να ενσωματωθεί γρηγορότερα από τον καθένα” και πρόσθεσε: “Οι τραυματισμοί ωστόσο του Κρούσιτς και του Τσαϊρέλη μειώνουν την δύναμη μας μέσα στις ρακέτες απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος που διαθέτει ποιοτικούς ψηλούς παίκτες. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές μας κινήσεις, τότε θα γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί”.

Κατέληξε υπογραμμίζοντας πως “ακόμη και τώρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην έδρα του Πανιωνίου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Πανιώνιος είναι μια γεμάτη ομάδα και έχει το πλεονέκτημα ότι στο ρόστερ του υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες, σε αντίθεση με εμάς. Το παν είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, διότι πέρα από την δυναμικότητα του αντιπάλου, θα παίξουμε και σε μια δύσκολη έδρα”.

To Top