Βεργίνης: “Σημαντική προσθήκη ο Τσαλδάρης”

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως για την σημαντικότητα της προσθήκης του Δημήτρη Τσαλδάρη στο ρόστερ του Άρη.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ υποστήριξε αρχικά πως “πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Δυστυχώς είχαμε κάποιες απώλειες παικτών στις προπονήσεις εξαιτίας τραυματισμών. Μέσα στο παρκέ ωστόσο θα πρέπει να εφαρμόσουμε κατά γράμμα ότι μας ζητήσει ο κόουτς σε άμυνα και επίθεση διεκδικώντας τη νίκη μέσα στην έδρα του Πανιωνίου” και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τσαλδάρη: “Το θετικό είναι ότι θα έχουμε πλέον στην ομάδα τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη και σημαντική προσθήκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω συμπαίκτη και η ομάδα ενισχύεται σημαντικά με την έλευση του. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για τον Πανιώνιο είπε ότι “είναι μια ομάδα που διαθέτει παίκτες οι οποίοι συνεργάζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Παίζουν γρήγορο μπάσκετ και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό και τον έλεγχο της αναμέτρησης”.

To Top