Αλεξανδρής: «Θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Βάσισε την αισιοδοξία του στο ότι πλέον οι κίτρινοι θα έχουν έναν αγώνα τη βδομάδα και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε να ρεφάρει από την ήττα που έκανε από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Και εμείς από εκεί ήρθαμε, αλλά ήμασταν περισσότερο καταπονημένοι. Αντέξαμε για 32 λεπτά, είχαμε επαφή με το σκορ, μπορέσαμε κατά κάποιο τρόπο να ελέγξουμε την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά το ρόστερ του είναι τέτοιο που εκμεταλλεύτηκε τη δική μας κούραση, ανέβασαν οι παίκτες του την απόδοσή τους και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά στο παιχνίδι που ναι μεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα όπως αυτό εξελίχθηκε, όμως θεωρώ ότι γενικά μας αδικεί”.

Ο Αλεξανδρής ρωτήθηκε αν από εδώ και πέρα η ομάδα του θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο, αφού και σήμερα διαπιστώθηκε βελτίωση και απάντησε πως “βλέπετε τα ρόστερ και το δικό μας. Δεν έχω να πω τίποτα. Είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα χωρίς τον Τζέιμς και με ένα τέτοιο ρόστερ είναι δυσβάσταχτο φορτίο να υπάρχουν υποχρεώσεις και στην Ευρώπη. Είμαστε όμως ένα σωματείο με προϊστορία και περηφάνια και ειδικά ο κόσμος του. Νομίζω ότι τελειώνοντας την Τρίτη την ευρωπαϊκή μας πορεία, όπου κάναμε και με το παραπάνω αυτό που μπορούσαμε, θα μας δοθεί η δυνατότητα να δουλέψουμε σε βασικά κομμάτια για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αν θα μπει και ο Δημήτρης (Τσαλδάρης) που είναι ένας έμπειρος παίκτης, θα έχουμε μια πιο βελτιωμένη εικόνα και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top