Χαμόγελα για την εμφάνιση Τσουκάνη

Από τα κέρδη του σημερινού φιλικού ήταν η εμφάνιση του Στέλιου Τσουκάνη, η οποία προκάλεσε χαμόγελα. Μετά τη λήξη, μάλιστα, ο Μανουέλ Μασάδο τον μνημόνευσε ονομαστικά, δείχνοντας ότι υπολογίζει πραγματικά στον 19χρονο παίκτη.

Ο νεαρός αριστερός χαφ δεν αγωνίστηκε σήμερα στη φυσική του θέση, αλλά ως αριστερό μπακ, μια και ο Μίσελ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Παρόλα αυτά, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και διάθεση, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσουκάνης κουράστηκε και στο 77’ έμεινε για μερικά λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου, μια και είχε κράμπες από την έλλειψη αγώνων στα πόδια του. Ωστόσο, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αφού ο Άρης είχε ολοκληρώσει τις επτά αλλαγές του και δεν είχε άλλον αναπληρωματικό που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Το γεγονός ότι ο νεαρός παίκτης… «μετρά» για τον Μανουέλ Μασάδο, φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος τον μνημόνευσε ονομαστικά και μάλιστα από τους πρώτους, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επανεμφάνιση των ποδοσφαιριστών που προέρχονταν από απραξία.

Ο Μασάδο ήταν άλλωστε εκείνος που είχε δώσει στον Στέλιο Τσουκάνη το «βάπτισμα του πυρός», βάζοντάς τον ως αλλαγή στο 84′, στον… επεισοδιακό αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια πριν από 20 μέρες. Και από ό,τι φαίνεται, θα συνεχίσει να τον εμπιστεύεται, απόλυτα δικαιολογημένα…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top