Ίβκοβιτς: «Ο Άρης έπαιξε καλά και το πάλεψε το παιχνίδι»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όπως και όλος ο Ολυμπιακός είχαν περισσότερο το μυαλό τους στον “τελικό” που έχουν μέσα στην βδομάδα στην Ευρωλίγκα με την Γαλατασαράι παρά στον σημερινό αγώνα με τον Άρη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως “ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ήθελε πολύ χρόνο η ομάδα ώστε να βρει ρυθμό. Δεν ελέγξαμε σωστά το παιχνίδι και δεν είμαι ικανοποιημένος. Από το ξεκίνημα κάναμε λάθη και είχαμε ορισμένες κακές επιλογές. Κάναμε 8 λάθη πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης είχαμε πρόβλημα στις ασίστ. Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε στο πρώτο μέρος. Ο Άρης έπαιξε καλά και το πάλεψε το παιχνίδι. Ήταν καλός και στα τρίποντα ως ένα σημείο, αλλά μετά τους περιορίσαμε. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα στην επίθεση, τρέξαμε στο γήπεδο και βελτιωθήκαμε στην άμυνα.

Πρόσθεσε πως “συνεχίζουμε την προετοιμασία μας ενόψει Γαλατασαράι. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Θα έχουμε προπονήσεις τόσο την Κυριακή, όσο και την Καθαρά Δευτέρα. Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στην Ευρώπη και να πάρουμε την πρόκριση. Ο Γκετσεβίτσιους είχε πρόβλημα στην πλάτη από την Μόσχα. Ο γιατρός μας, ο κ. Παπαγιαννόπουλος του έκανε την επέμβαση με επιτυχία, καθάρισε την κύστη και περιμένουμε πως θα πάει η αποθεραπεία. Είναι στο νοσοκομείο ο Μαρτίνας, να δούμε πως θα πάει στη συνέχεια. Δεν γινόταν αλλιώς. Έπρεπε να την κάνει τώρα, γιατί είχε μολυνθεί το σημείο στην πλάτη και ο παίκτης πονούσε. Μακάρι να προλάβει το ματς με την Γαλατασαράι. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top