Ο Ντέιβις ζήτησε η «αυλαία» στην Ευρώπη να γίνει σε γεμάτο Παλέ!

Ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό για 32 λεπτά όμως στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και γνώρισε την ήττα. Ένας από τους παίκτες που έδωσε ενέργεια και λύσεις στο σκοράρισμα στους κίτρινους ήταν και ο Ρον Ντέιβις. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο PRESSARIS μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως από αυτά τα παιχνίδια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μαθαίνουν πολλά.

“Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε αρκετά στο σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν κοντά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη”, ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου γκαρντ, που πρόσθεσε πως “ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες και πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα και σε συνδυασμό με τις απουσίες που είχαμε δεν είχαμε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε τα λεπτά που ήμασταν κοντά στο σκορ και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.

Ο Ντέιβις αναφέρθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι του Άρη για το Γιούροκαπ, την Τρίτη κόντρα στην Ντόνετσκ στο Παλέ: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε να κλείσουμε την διοργάνωση με νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η Ντόνετσκ είναι πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει και ξέρουμε πως παίζει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να παλέψουμε όλοι μαζί για τη νίκη”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top