Αλεξανδρής: “Πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό!”

Το παιχνίδι στο “Martini Plaza” έχει τελειώσει. Ο Άρης κέρδισε την Γκαστέρα (58-51), ο κόσμος αποχωρεί, οι παίκτες στα αποδυτήρια. Από πίσω και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια, ικανοποιημένος (και ανακουφισμένος) για το δεύτερο διπλό στο Γιούροκαπ και δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα: “Πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”! Κυριακή κοντή γιορτή!

Ο Άρης δεν είναι ακριβώς ότι έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό, έχει όμως βρει τον τρόπο να κερδίζει. Τρεις συνεχόμενες νίκες, με κύριο στοιχείο την αμυντική λειτουργία και τη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Αλεξανδρής ξέρει πολύ καλά να τονώνει την ψυχολογία των παικτών του. Ανέκαθεν σε αυτό ήταν καλός. Το “πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό” έχει δόση τρέλας, έχει δόση ίσως και υπερβολής, αλλά – αλήθεια – πως κέρδισε η Καβάλα τον Παναθηναϊκό; Τον πέτυχε κουρασμένο, σε κακή μέρα και τον κέρδισε καθαρά και δίκαια.

Είχε, βέβαια, και γεμάτο γήπεδο, η Καβάλα. Το Παλέ θα γεμίσει την Κυριακή; Το παιχνίδι έχει οριστεί στις 5 το απόγευμα. Δύομιση ώρες μετά (19.30) υπάρχει το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος προλαβαίνει να πάει και στα δύο.

Το Αλεξάνδρειο πρέπει να είναι γεμάτο, για να στηριχθούν οι παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά από τρεις σερί νίκες και με ένα ντέρμπι να έρχεται, να πάει ο κόσμος και να δώσει στήριξη στους παίκτες και τον Αλεξανδρή. Αν γίνει αυτό το “πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό” θα είναι ακόμα πιο κοντά στο να γίνει πράξη.

To Top