Φουλ πρόγραμμα και φουλ επίθεση!

Δίψα για την επιστροφή στις νίκες, πάθος για μια μεγάλη νίκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό. Με αυτές τις γραμμές περιγράφεται η φιλοσοφία της ομάδας του Άρη με πυξίδα το παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πέρα από την ψυχολογία, υπάρχει πολλή δουλειά στο γήπεδο. Σε εντατικούς ρυθμούς θα συνεχιστεί και σήμερα η προετοιμασία του Άρη, αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αναμένεται να έχει πια έναν ευχάριστο πονοκέφαλο ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με το “τριφύλλι”.

Ο Πολωνός προπονητής είδε τον Ντάρσι Νέτο χθες να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και τον υπολογίζει κανονικά για την Κυριακή, όπως βέβαια και τον Χαβιέρ Ουμπίντες ο οποίος επιστρέφει, έπειτα από την άδικη αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Παράλληλα ο 39χρονος κόουτς υπολογίζει πλέον και με τη… βούλα στον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος όχι μόνο επέστρεψε, αλλά σκόραρε μάλιστα στη Νέα Σμύρνη, φωνάζοντας το δυναμικό “παρών”. Την παρουσία του αισθητή στο σημερινό πρόγραμμα θα κάνει και ο Κώστας Καζαναφέρης, ο οποίος χθες έτρεξε μόνο, για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός τραύματος στο πέλμα, που του άφησε ως… ενθύμιο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, οι Κατίδης, Γιακούποβιτς και Βράνιες δεν μπορούν να συμμετέχουν κι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Πρόμπιερζ, αναλογιζόμενος την αναγκαιότητα της νίκης προσανατολίζεται σε ένα σχήμα ικανό να φέρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, σχήμα το οποίο αναμένεται να φανεί, αρχής γενομένης από αύριο. Ο Ουμπίντες θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αντί του Τριανταφυλλάκου, ενώ θέση σε αυτή διεκδικεί πια και ο Νίκος Λαζαρίδης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Τετάρτη και ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να τα προμηθεύεται από το “ARIS mobile”, όπως μπορεί να κάνει ήδη και μέσω του e – ticketing. 

To Top