Αλεξανδρής: “Περίμενα να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που περνάει ο Άρης, αποκάλυψε πως η ομάδα θα ταξιδέψει με πούλμαν στην Αθήνα, αλλά τόνισε για άλλη μια φορά πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει…

Σε δηλώσεις που έκανε στον “ΑΡΗΣ FM” είπε πως “δουλεύουμε πολύ καλά, δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, αλλά η ομάδα δουλεύει και σιγά σιγά βελτιώνεται. Ο Ομπράντοβιτς που έχει 11 χρόνια την ίδια ομάδα λέει ότι δεν έχουν πιάσει ακόμα το 50%! Φανταστείτε τι πρέπει να πω εγώ. Με ένα μπάτζετ πείνας και όλο ρούκις. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν έχουμε φώτα και κάνουμε προπόνηση το μεσημέρι. Δεν είχαμε ζεστό νερό στα αποδυτήρια τις δύο πρώτες μέρες που επιστρέψαμε από την προετοιμασία. Πρέπει να γίνουμε και εμείς πιο σκληροί γιατί είμαστε Άρης”.

Συνέχισε τονίζοντας πως “γίνεται ένας αγώνα από όλους και το εκτιμώ. Περίμενα να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, όλα τα μέλη της οικογένειας. Είναι μικρός ο προϋπολογισμός και εγώ ήρθα με προοπτική διετίας και τριετίας για να δημιουργήσουμε μία βάση παικτών και να κάνει ο Άρης τα επόμενα χρόνια την υπέρβασή του. Τα προβλήματα της κοινωνίας φρενάρουν την είσοδο πόρων και από θεσμικούς φορείς όπως η ΣΑΡΙΣΑ ή παλιότερα η ΓΕΝΕΣΙΣ. Η ομάδα μπάσκετ θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει οδικώς στην Αθήνα. Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα ταξιδέψω οδικώς και το λέω για να σας φέρω μπροστά το πρόβλημα. Μέχρι τον Οκτώβριο κάναμε υπομονή γιατί είχαμε ελπίδες ότι θα πάρουμε κάποιους παίκτες χωρίς χρήματα, ότι θα επιστρέψουν κάποια παιδιά που αγωνίζονταν παλιότερα και τώρα παίζουν Β’ Εθνική. Το ρόστερ είναι το πιο φτωχό στην ιστορία του ΑΡΗ. Καταθέτουμε εύρος εργασίας. Την πονάμε την αγαπάμε την ομάδα αλλά η δυναμικότητά της είναι μικρή, μας λείπουν και δύο παίκτες που ήταν στον αρχικό σχεδιασμό. Εμείς δουλεύουμε με στόχο να κάνουμε την υπέρβαση. Οι δυσκολίες στην καθημερινότητά μας είναι τεράστιες”.

Δήλωσε για άλλη μια φορά ότι δεν θα τα παρατήσει: “Έχω πολύ μεγάλη υπομονή, βάζω στόχο και δε το βάζω ποτέ κάτω. Όταν παλεύω για ένα όραμα για ένα στόχο γίνομαι άτρωτος. Προσπαθώ να το περάσω και στους γύρω μου. Δεν μας αγγίζουν τόσο πολύ αυτά τα προβλήματα. Αν δεν γκρινιάζεις, μπορείς να τα ξεπερνάς ως ένα βαθμό. Η ανταγωνιστικότητα της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει. Έχουν βρει τρόπο άλλες ομάδες να κάνουν σχεδιασμό με έμπειρους παίκτες. Δε θα το χαιρόμουν να σκεφτόμουν τον εαυτό μου στον πάγκο και με τις επιλογές μας να δημιουργούσαμε τα επόμενα χρέη του Άρη. Το σωματείο έχει τη δυναμική να καλύψει ένα προϋπολογισμό. Κάθε μέρα επικοινωνώ και με τον Γιάννη Δαμιανίδη και με άλλους ανθρώπους που διατηρώ σχέσεις και φιλίες. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Δε ξέρω πόσο χρόνο θα μας πάρει, κάποτε να μπούνε όλα τα θέματα σε τάξη ώστε να δημιουργηθεί η καινούργια ιστορία του τμήματος”.

Αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως “το 1/3 του συμβολαίου του Διαμαντίδη είναι όλη μας η ομάδα. Θέλω να δω πρόοδο. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τις προπονήσεις να είμαστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Εκεί θέλω να κάνουμε την υπέρβασή μας. Θέλω να δίνουμε πάνω από το 200%, όμως τα νέα παιδιά εύκολα ενθουσιάζονται εύκολα απογοητεύονται”.

To Top