Μπαρούτοφ: «Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, πάμε για νίκη με τη Λαμία»

Ο νεοαποκτηθείς Ιβάιλο Μπαρούτοφ αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη – βαρόμετρο στη φετινή προσπάθεια των «κίτρινων» και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λαμία (19:00) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Για όλα αυτά μίλησε στο PRESSARIS, δίνοντας το σύνθημα για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είμαι καλύτερα από ό,τι την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα λίγο, αλλά πλέον δεν πονάω. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα», τονίζει ο Βούλγαρος διαγώνιος, που ήταν από τους διακριθέντες στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή (2-3) έστω κι αν δεν είχε δυνάμεις μέχρι τέλους.

Την περίοδο 2006-2007, ο 35χρονος παίκτης είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Λαμίας, όπως άλλωστε και ο Γιάννης Κυριακίδης, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και βγαίνοντας 3ος σκόρερ του πρωταθλήματος. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, λοιπόν, ότι ο Άρης δεν θα έχει ένα εύκολο παιχνίδι: «Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η Λαμία είναι μία δυνατή ομάδα. Βέβαια, εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι και παρουσιαστούμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, νομίζω πως δε θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε συγκέντρωση, μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους» και για το πώς χάθηκε μια «καθαρή» νίκη, ο Μπαρούτοφ είχε να πει τα εξής: «Χάσαμε δύο βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή, αν και θα μπορούσαμε σε δύο – τρία σημεία να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν το κάναμε όμως. Ο ένας βαθμός που κατακτήσαμε δεν είναι άσχημος, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Ηρακλής».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο για τον κόσμο του Άρη, που από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδωσε δυναμικό «παρών» στο Αλεξάνδρειο: «Τι να πω για τους φιλάθλους… Είναι εκπληκτικοί! Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δείχνουν ότι αγαπάνε το βόλεϊ και ξέρουν πολύ καλά πώς να δημιουργήσουν ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

To Top