Αλεξανδρής: «Υπάρχει κόσμος που έχει ένσταση και δεν έρχεται στο γήπεδο!» (videos)

Υπάρχει κόσμος που δεν συμφωνεί με κάποια πράγματα και δεν έρχεται στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή που αρνήθηκε όμως να πει δημόσια τους λόγους. Ο τεχνικός του Άρη πάντως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Ο Αλεξανδρής με αφορμή μια παλαιότερη δήλωσή του ότι ο κόσμος θα μαζευτεί σιγά-σιγά στο γήπεδο, ρωτήθηκε γιατί δεν έρχεται τώρα που η ομάδα τον έχει ανάγκη και απάντησε: «Πολύς κόσμος, με τον οποίο μιλάω θέλει να έρθει αλλά για προσωπικούς λόγους έχει ένσταση και δεν έρχεται. Αυτά είναι τα μηνύματα που φτάνουν σε μένα. Αυτά τα ερεθίσματα έχω. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω εξ ονόματος όλων και να πω δημόσια τι μου λέει ο κόσμος».

Νωρίτερα ο τεχνικός των κίτρινων είχε επισημάνει: «Θα μιλήσω για μια ακόμη φορά για τον κόσμο. Στηρίζει την προσπάθεια μας και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα την στηρίξει πολύ περισσότερο. Σήμερα ήρθε στο γήπεδο, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ήταν πολύ συγκινητικό και ενθαρρυντικό. Σιγά-σιγά θα μαζευτούμε όλοι. Δεν είμαστε μάγοι. Όσοι είμαστε στον Άρη δουλεύουμε με πρόγραμμα, οργάνωση και όραμα. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Αν βρεθεί λύση και στα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Χρειάζεται υπομονή να βρεθούν λύσεις σε επιμέρους προβλήματα. Θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και οι αντοχές όλων φτάνουν μέχρι ένα σημείο. Η λεπτομέρεια μπορεί να χαλάσει το κλίμα και τη διάθεση σε μια ομάδα».

Κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου που ολοκληρώθηκε σήμερα με απολογισμό 5 νίκες, υποστήριξε: «Θα πω κάποια πράγματα, τα οποία δεν πρόκειται να επαναλάβω στο μέλλον. Αν η ομάδα είχε αυτή τη σύνθεση από την αρχή θα είχε άλλη βαθμολογική θέση και εικόνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα με ευρωπαϊκά παιχνίδια και κουραστικά ταξίδια. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες με πολύ δυνατά ρόστερ. Έχω 22 χρόνια στην Α1 και πουθενά δεν έχουμε δουλέψει τόσο πολύ, εγώ και οι συνεργάτες μου. Πάνω σε τακτική και σε όλα τα πλάνα που πρέπει να έχει μια ομάδα όπως ο Άρης με στόχους τους οποίους προσπαθούμε να πετύχουμε».

Για τον αγώνα με το Περιστέρι υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε και την απουσία του Ντέιβις. Καμία ομάδα πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με το ρόστερ που έχει δεν είναι καλύτερη από την άλλη. Είναι θέμα βραδιάς. Αν λείψει κάποιος βασικός παίκτης ή κάποιος άλλος βασικός δεν είναι σε καλή βραδιά όπως συνέβη σήμερα με τον Τζέιμς τότε έχεις πρόβλημα. Οι Κερούς, Μάλντροου και Μαυραειδής ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Έχουμε κάνει φοβερή προσπάθεια μέχρι τώρα. Χάσαμε παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό ή στο τελευταίο σουτ και τα 4-5 ήταν εκτός έδρας. Είναι πολύ σημαντικό γιατί εκτός έδρας είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις και τον τελευταίο της βαθμολογίας».

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά το Άρης – Περιστέρι:
{youtube}mFYq3UqM5r0|640|360|1{/youtube}
{youtube}GaB4ui01slw|640|360|1{/youtube}

To Top