Τζέιμς: «Τυχεροί που δεν το πληρώσαμε!»

Ο Ντομινίκ Τζέιμς έδωσε ενέργεια στον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο όμως για μια ακόμη φορά τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αμερικανός παίκτης μπορεί να μην βοήθησε αρκετά στο σκοράρισμα όμως έδωσε αρκετές λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη που πραγματοποίησαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά το Μαρούσι που δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Είμαστε τυχεροί που δεν το πληρώσαμε όμως με άλλες ομάδες ίσως να έχουμε πρόβλημα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό νομίζω ήταν η αιτία που παρουσιαστήκαμε τόσο κακοί. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη».

Ο 26χρονος παίκτης υποστήριξε πως η έλλειψη συγκέντρωσης είναι η αιτία που η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σωστά στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα γίνεται αρκετά δύσκολο και αν παρουσιαστούμε έτσι τότε θα έχουμε πρόβλημα με άλλες ομάδες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σωστά, να δούμε τα λάθη μας και να παλέψουμε, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια και να μπαίνουμε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο ματς».

To Top