Μαυραειδής: «Μας ξύπνησαν οι φωνές του κόουτς»

Ο Νταν Μαυραειδής επέστρεψε δριμύτερος από τον τραυματισμό του και με ένα καθοριστικό σουτ τριών πόντων στα 38” πριν το τέλος ήταν αυτός που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του Περιστερίου. Ο ίδιος τόνισε μετά το παιχνίδι πως οι φωνές του Αλεξανδρή ξύπνησαν όλη την ομάδα!

Ο 22χρονος γκαρντ υπογράμμισε πως “δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κακή αντίδραση στην ζώνη του Περιστερίου. Το ίδιο είχε γίνει και στο ματς με το Μαρούσι. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ξεκινήσαμε τόσο άσχημα. Παίξαμε όμως καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι οι φωνές του κόουτς μας ξύπνησαν και μας την ώθηση να μπούμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο”.

Αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα του Άρη με τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό, Κίμκι και Κολοσσό στην Ρόδο: «Έχουμε τρία πολύ δύσκολα ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει όμως να μπούμε από την αρχή δυνατά και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

To Top