Πεδουλάκης: «Κάναμε αξιοσέβαστη προσπάθεια»

Η πίεση του Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξε σημαντικό ρόλο για την τελική έκβαση του αγώνα όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Περιστερίου επεσήμανε πως “κάναμε αξιοσέβαστη προσπάθεια. Για να συμπληρώσουμε 12αδα χρησιμοποιούμε μικρούς σε ηλικία παίκτες, δεν έχουμε βάθος στον πάγκο και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν το πρόβλημα. Σήμερα ήμασταν συσπειρωμένοι, συγκεντρωμένοι προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα και σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε. Το παιχνίδι για μας γύρισε στο τρίτο δεκάλεπτο γιατί ο Άρης επέλεξε να παίξει με χαμηλό σχήμα και μας πίεσε, μας οδήγησε σε λάθη κι εκεί μας έλειψαν εκεί τα παιδιά που δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Κρατάμε ότι ήμασταν καλύτεροι και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο”.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα λόγω των ελλείψεων βασικών παικτών. Είχαμε χάσει το λόου ποστ παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα μέσα στη ρακέτα για να έχουμε ισορροπία. Το κάναμε μέχρι ένα σημείο ενώ ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είχαμε πρόβλημα σε άλλους αγώνες. Είχαμε μια βελτιωμένη εικόνα και προσπαθήσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα-δυο σουτ. Ο Άρης τα έβαλε, εμείς δεν τα βάλαμε και κρίθηκε ο νικητής”.

To Top