Αλεξανδρής: “Υπάρχει φλόγα και πρέπει να την ανάψουμε”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Άρης κέρδισε και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και πολύ όμορφο μπάσκετ. Διαβάστε και το σχόλιο που έκανε για τον Σαμ Μάλντροου…

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα στον “ΑΡΗΣ FM” τονίζοντας πως “παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ. Ήταν η καλύτερη εφετινή μας εμφάνιση. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, στο δεύτερο ημίχρονο, λειτουργήσαμε άψογα ενώ είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Ήταν μια σημαντική νίκη τόσο για την ψυχολογία μας αλλά και για το ότι η Ρουντούπις κέρδισε στην Ολλανδία και δεν θέλαμε να έχει το πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει την πολύ καλή εμφάνιση του Σαμ Μάλντροου και απάντησε πως “Είναι ένας παίκτης που τον στηρίζουμε πολύ και του άξιζε η σημερινή εμφάνιση. Τον έχουμε πάρει σαν ένα κλαράκι, τον φυτέψαμε και περιμένουμε να ανθίσει”.

Για τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη επεσήμανε πως “ροχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να είμαστε προσγειωμένοι. Ότι πετυχαίνουμε είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, αφοσίωσης και καλής δουλειάς. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την ερχόμενη Τρίτη. Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι και υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες. Μένουμε στο γεγονός ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Για μένα το πιο σημαντικό για αυτά τα παιδιά που είναι νέα, είναι ότι αρχίζουμε να μαθαίνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίζουμε. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Υπάρχει ένα όνομα στην Ευρώπη που πρέπει να το υπερασπιστούμε”.

Οι κίτρινοι έχουν ρεπό στην Α1 αυτό το σαββατοκύριακο και αυτό είναι πολύ καλό σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό: “Σίγουρα μας βολεύει το ρεπό. Κάναμε ένα κουραστικό ταξίδι και πραγματικά απόρησα με την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά και τη διάθεση που έδειξαν στις προπονήσεις. Υπάρχει φλόγα μέσα στην ομάδα και πρέπει να την ανάψουμε”.

To Top