Πέρασαν «τρεις», αύριο ο Άρης περιμένει το… ταίρι του

Τρεις ομάδες πέρασαν στους «32» του κυπέλλου μετά τα σημερινά παιχνίδια. Πρόκειται για τις Αναγέννηση Επανομής, Πανσερραϊκό και Προοδευτική. Αύριο Τετάρτη οι κίτρινοι θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Η Αναγέννηση Επανομής επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1 και προκρίθηκε στους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Ο Γκέσιος άνοιξε το σκορ στο 15′ για την Επανομή, ισοφάρισε ο Σάλιβαν για την Καλαμαριά στο 50′ και ο Τάσιο με πέναλτι στο 83′ έδωσε την πρόκριση στην Αναγέννηση.

Νωρίτερα, την πρόκριση πήραν και οι Πανσερραϊκός και Προοδευτική, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Οικονόμου Τσαριτσάνης και Αναγέννησης Γιαννιτσών αντίστοιχα. Οι Σερραίοι επικράτησαν 5-4 στα πέναλτι εκτός έδρας του Οικονόμου Τσαριτσάνης, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να βρίσκει τις ομάδες στο 1-1. Ο Μπλέντι στο 17′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 22′ με πέναλτι του Γκούρτσα.

Την ίδια στιγμή, η Προοδευτική νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στον Κορυδαλλό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σάμιος στο 60′, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυζιρίδη στο 83′.

Στη φάση των «32» ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη και η Προοδευτική τον Αστέρα Τρίπολης.

Από κει και πέρα, ο Άρης περιμένει το αυριανό παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός, προκειμένου να πληροφορηθεί τον αντίπαλό του.

Το παιχνίδι θα γίνει στο «Γ.Καμάρας» στις 5μ.μ.

To Top