Αλεξανδρίδης: “Δεν τελειώσαμε… Οι μεταγραφές κλείνουν στις 31 Ιανουαρίου”

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη…». Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε και επίσημα τις προθέσεις του Άρη σχετικά με τις μεταγραφές.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μία κίνηση ακόμα: «Ξέρετε η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Ιανουαρίου. Επομένως έχουμε ακόμη σχεδόν μία εβδομάδα, ώστε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Αρα δεν έχουμε τελειώσει ακόμη.. Συνεχίζουμε με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση του Αρη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

« Είχα πει από την αρχή, πως δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με βάση τις δυνατότητές μας, ώστε να βαδίσει ο Αρης στο πρωτάθλημα με μεγαλύτερη ασφάλεια. Είμαι πεπεισμένος πως η χρονιά θα τελειώσει χωρίς προβλήματα».

Σχετικά με τη δική του δραστηριότητα: «Όταν αναλαμβάνω κάτι, δίνομαι σε αυτό. Αλλιώς δεν θα μπλεκόμουν καθόλου. Πράγματι, βρίσκομαι όλη την ημέρα στην ΠΑΕ. Προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω πως μέχρι τώρα πάμε καλά».

Οσο για τον Κοτσαρίδη; Σημείωσε: « Είναι ένας νεαρός με καλές προοπτικές. Παίζει στα χαφ, μπορεί όμως να παίξει και στα άκρα της άμυνας. Μέχρι όμως να τελειώσει η μεταγραφή και να υπογράψει δεν θέλω να πω περισσότερα. Τον περιμένουμε σήμερα και πιστεύω πως θα τελειώσει και αυτό το θέμα», κατέληξε ο κ. Αλεξανδρίδης.

 

To Top