Έκλεισε «καρέ», τα… ρέστα του για μια ακόμη μεταγραφή

Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Τάτος και Κοτσαρίδης. Αυτό ήταν (κατά σειρά) το καρέ των μεταγραφών του Άρη στον Ιανουάριο. Σχεδόν μια βδομάδα πριν «φύγει» ο Ιανουάριος οι κίτρινοι προσπάθησαν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και θέλουν να παίξουν τα… ρέστα τους για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Οι κίτρινοι με τις τέσσερις προσθήκες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και λογικά θα δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια, θέλοντας να βγουν νικητές από τη μάχη της επιβίωσης.

Η διοίκηση του Άρη κάνει ακόμη μια προσπάθεια για να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν και από την στιγμή που ο Λούκας Αλκαράθ έχει ζητήσει ένα κεντρικό αμυντικό ή ένα δεξί μπακ.
Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ο Άρης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Μανώλη Τζανακάκη και… επιστρέφει στην διεκδίκησή του από τον Εργοτέλη.

Ίσως και σήμερα οι κίτρινοι καταθέσουν και νέα κρούση στους Κρητικούς για τον δεξιό μπακ με μια ελκυστικότερη πρόταση και ευελπιστούν ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη απάντησαν αρχικά αρνητικά στην πρόταση του Άρη για την απόκτηση του Τζανακάκη, ωστόσο οι κίτρινοι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό και θα κινηθούν εκ νέου με νέα πρόταση, χρησιμοποιώντας και κάποια άλλα διαπραγματευτικά «όπλα», προκειμένου να πείσουν τους Κρητικούς να απαντήσουν θετικά.

Από κει και πέρα, υπάρχουν μια-δυο περιπτώσεις στην λίστα των κίτρινων, αλλά προς το παρόν τηρείται μυστικότητα γιατί τα εμπόδια και οι παγίδες είναι πολλές.

To Top