Χωρίς κατηγορία

Σαν έτοιμος από… καιρό για το μεγάλο του στοίχημα

Ο Ανδρέας Τάτος με τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη έδωσε το στίγμα του. Για ποιους λόγους ήρθε στους κίτρινους, τι θέλει να πετύχει. Μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε δυο πράγματα: τη μεγάλη σημασία της βοήθειας του κόσμου, αλλά και το ότι θέλει να κερδίσει το δικό του προσωπικό στοίχημα!

Σε αυτό το στοίχημα ποντάρει πολλά. Μαζί του και ο Άρης. Μοιάζει σαν έτοιμος από… καιρό να το κερδίσει. Φέτος έπαιξε μόλις68’, αλλά προέρχεται από «γεμάτα» πρωταθλήματα με τον Ατρόμητο και τις άλλες του ομάδες. Το σημαντικό; Δεν είχε κάποιο τραυματισμό που να τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα.

«Ο Άρης είναι ένα στοίχημα για μένα μια πρόκληση που θέλω να κερδίσω. Γι αυτό είμαι εδώ». Μέσα σε 17 λέξεις περιέγραψε όλη την ουσία της παρουσίας του και όλα του τα «θέλω». Δεν είναι από τους παίκτες που τους αρέσει η «ήττα», άρα και εδώ οι κίτρινοι αναμένεται να βγουν κερδισμένοι.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Λούκας Αλκαράθ και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους τον Τάτο που έμαθαν και είδαν στα DVD, δηλαδή έναν παίκτη έτοιμο και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Λογικά θα είναι παρών στη μάχη της Κέρκυρας. Ο ίδιος είναι διψασμένος για… μπάλα και διακρίσεις. Ο Άρης θέλει τέτοιους παίκτες και περιμένει τα αγωνιστικά του κέρδη.

To Top