Αλεξανδρίδης στο PRESSARIS: «Παιχνίδι σταθμός το επόμενο, να γίνουμε μια γροθιά»

Δεν είναι η πρώτη (ελπίζουμε η τελευταία) φορά φέτος που ο Άρης έχει σοβαρά παράπονα από διαιτησία. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν δικαιολογία τις λάθος αποφάσεις των διαιτητών από την αρχή του πρωταθλήματος, όμως αποτελούν μια πραγματικότητα μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι.

Μέσα σ΄ αυτό το κλίμα ο Άρης είναι υποχρεωμένος να συνεχίζει κόντρα σε κάθε εμπόδιο που βρίσκει στο δρόμο του. έχουν απομείνει 4 στροφές πριν από το φινάλε, η αγωνία, όπως και η προσπάθεια κορυφώνεται. Ο Άρης, εκτός των άλλων είχε κόντρα και την τύχη στους Ζωσιμάδες, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για ανάλυση του παρελθόντος. Υπάρχει μόνο η επόμενη μέρα και το μεσοδιάστημα που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να γιατρέψει τις πληγές της αγωνιστικά και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Πανθρακικό.

«Εστιάζουμε την προσοχή μας στα παιχνίδια που απομένουν. Ο επόμενος αγώνας με τον Πανθρακικό έχει τον χαρακτήρα του πλέον καθοριστικού για την ομάδα μας» δήλωσε στο PRESSARIS ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.

Ο ένας εκ των τριών υπευθύνων του αγνωστικού ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν ακόμα μια φορά στον σύλλογο, πράττοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν με μοναδικό τρόπο.

«Γνωρίζουμε όλοι την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν. Ο Άρης θέλει το απόλυτο στην έδρα του και να πάρει μια νίκη εκτός έδρας. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θέλουμε για ακόμα μια φορά την συμπαράσταση του κόσμου. Τον καλούμε να έρθει την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρίδης.

 

To Top