ΜΗΝ τιμωρήσετε την ΑΕΚ και τον Κατίδη! Ο Αρης είναι «υπεράνω»! Καλώς τιμωρήθηκε για την Κουρομπίλια, καλώς γιατί σήκωσε τη φανέλα ο Αγκάνθο! (video)

Δεχθήκαμε δεκάδες μηνύματα. Ο καθένας έχει την άποψη του. Καταλήξαμε ως PRESSARIS ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ! Δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Κατίδης.

Τι έκανε το… παιδί; Σήκωσε το χέρι του, σε… οριζόντια γραμμή, παράλληλα με το έδαφος και το… έγειρε στο αρχαιοελληνικό πνεύμα! Πού είναι το κακό;

Ο Άρης είναι «υπεράνω». Καλώς τιμωρήθηκε γιατί ένα μπουκάλι ενός… βλάκα που έριξε στην Κουρομπίλια. Καλώς αποβλήθηκε ο Αγκάνθο, γιατί σηκώσε… 3 πόντους πάνω από τον κανονισμό (!), την φανέλα, γιατί ένα παλικάρι 17 χρόνων έφυγε άδικα από τη ζωή!

Φυσικά, επειδή ο Άρης είναι «υπεράνω» καλώς μηδενίστηκε γιατί δεν είχε δελτία, ενώ την επόμενη χρονιά, άλλαξε ο κανονισμός και καταργήθηκαν τα δελτία.

Η θέση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη: ΜΗΝ τιμωρήσετε την ΑΕΚ γιατί κάποιος… νομοθέτης πριν μερικά χρόνια έβαλε το άρθρο 23 που προβλέπει ότι σε περίπτωση ναζιστικού χαιρετισμού, υπάρχει μηδενισμός. Πώς δεν σκέφτηκε ότι μια ολόκληρη… αεκ, με το έμβλημα του Βυζαντίου, “κατά λάθος” θα είχε έναν αθλητή (;) που έκανε αυτό που απαγόρευε ο κανονισμός; Και στην τελική, οι κανόνες δεν εφαρμόζονται κάτω από τα Τέμπη…

Φυσικά, το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει σκοράρει σε βάρος του Άρη στο μεταξύ τους παιχνίδι με γκολ-οφσάιντ τουλάχιστον ένα μέτρο, από τον Πετρόπουλο, είναι κάτι που δεν πρέπει να το καταγράψουμε γιατί καλύπτει τα διοικητικά εγκλήματα των διοικήσεων του Σκόρδα και του Αθανασιάδη (το πιστεύουμε δεν είναι σχήμα λόγου…).

Γιατί να μιλήσουμε για το οφσάιντ, όταν πιστεύουμε αποδεδειγμένα έχει… πάρτι στην πλάτη ενός συλλόγου (επαναλαμβάνουμε ότι το πιστεύουμε, δεν είναι σχήμα λόγου), όπως είναι ο Άρης… Δώστε ακόμη τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ και κάντε και βουλευτή τον Κατίδη!

Άρης είσαι, είσαι “υπεράνω”!

To βίντεο αφιερωμένο στους… υπεράνω:

To Top