Αλεξιάδης για την Κ15: «Πάμε να το πάρουμε»! – Οι δηλώσεις προπονητή και αρχηγών του Άρη

Αύριο μπαίνει στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα Κ15 ο Άρης με την έναρξη του Φάιναλ Φορ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν αύριο τον Παναθηναϊκό και ο γενικός αρχηγός του Άρη δεν κρύβει την αισιοδοξία του: «Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι μια δικαίωση της προσπάθειας που κάναμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για εμάς που βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά δεν ήρθε απροσδόκητα.

Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα πέρυσι, ως Κ 14, κατέκτησε το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Αν έχεις οργάνωση και δουλεύεις μεθοδικά έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εδώ που φτάσαμε πλέον πάμε να το πάρουμε» ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας κρατάει χαμηλούς τόνους: «Για πολλούς είναι έκπληξη η παρουσία μας στο φάιναλ φορ. Για εμάς, όμως, όχι. Ήταν ο βασικός μας στόχος μας. Να είστε σίγουροι ότι και στην τελική φάση του πρωταθλήματος θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Αυτό που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών. Αν μέσα από τη αυτή τη διαδικασία έρθουν και οι τίτλοι τότε είναι καλοδεχούμενοι», τόνισε από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας Κ 15, Δημήτρης Ηλιόπουλος.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ: «ΦΟΡΑΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ»

Τέλος, οι δύο αρχηγοί του Άρη Ξάνθος Καραμανλής και Νίκος Βακουφτσής, είπαν: «Η χρονιά δεν άρχισε καλά. Είχαμε δυσκολίες και κάποια άτυχα αποτελέσματα στην αρχή. Παρόλα αυτά, μετά και την αλλαγή του προπονητή, ανακάμψαμε. Γυρίσαμε την κατάσταση και δίκαια φτάσαμε στην τελική τετράδα. Κάποιοι θεωρούν ότι θα αποτελέσουμε εύκολο αντίπαλο. Θα τους αποδείξουμε, όμως, ότι αυτό δεν ισχύει.

Φοράμε μια βαριά φανέλα και θα παίξουμε πρώτα για αυτή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στον αρχικό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στον τελικό και μετά όλα είναι πιθανά».

To Top