ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βλάσιος: “Όνειρο η φανέλα του Άρη, δίκαια βγήκαμε πρωταθλητές”

Ο MVP του φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ και πρωταθλητής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη Κώστας Βλάσιος μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου από τους κιτρινόμαυρους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το πρωτάθλημα και την χθεσινή νίκη:

Ακόμη είμαι στα χαμένα. Είμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για το κλίμα που έχουμε χτίσει με τα παιδιά. Από πέρυσι έχουμε εκπληκτική χημεία και έχουμε κρατήσει τα αποδυτήρια.

-Για την ομάδα:

Αποδείχθηκε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα.

-Για τα μυστικά που τους έδωσαν τη νίκη:

Η θέληση που είχαμε και η άμυνα που παίξαμε. Η άμυνα είναι στοιχείο της θέλησης.

-Για το αν θα πάρουν το πανελλήνιο:

Φέτος έχουμε κίνητρο και στόχο και για αυτή τη διάκριση. Θέλουμε να ρεφάρουμε το περσινό.

-Για το ότι αναδείχθηκε ο MVP του παιχνιδιού:

Είναι ατομική διάκριση και χαίρομαι για τον τίτλο. Πιο πολύ χαίρομαι που κερδίσαμε όλοι μαζί με την ομάδα μου. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στο προπονητικό staff.

-Για το όνειρο να παίξει στο αντρικό:

Είναι ένα παιδικό όνειρο να παίξω στο αντρικό με την φανέλα του Άρη. Μακάρι να συμβεί. Είναι από τους στόχους που έχω βάλει. Θέλει πολλή δουλειά. Είμαι στην τρίτη λυκείου. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς τις σπουδές. Είναι η βάση για την ζωή κάθε ανθρώπου.

-Για τον συνδυασμό σχολείου και αθλητισμού:

Είναι δύσκολο και έχω θυσιάσει πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε πολλά πράγματα, αλλά μας βοηθάει πολύ το σχολείο.

-Για το ποιον παίκτη θαυμάζει:

Ο Νίκος Ζήσης είναι το μπασκετικό μου πρότυπο. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ως ηγέτης της ομάδας είναι παράδειγμα για όλα τα παιδιά. Έχω παρακολουθήσει τον Γκάλη και τον Γιαννάκη πάρα πολύ. Θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τον Άρη μελλοντικά.

To Top