ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκάλυψη Τσαρτσαρή: “Άρης. Ξεκάθαρα! Ήμουν Γκαλικός!”

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μεγάλωσε στη Βέροια ως φίλαθλος του Άρη λόγω του Νίκου Γκάλη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ενώ υπογράμμισε πως πρότυπό του στο μπάσκετ ήταν λόγω θέσης ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Κώστα Τσαρτσαρή στο gazzetta.gr:

Αν σε ρωτούσαν τότε που ήσουν πιτσιρικάς στη Βέροια τι ομάδα ήσουν; Τι θα έλεγες;

«Άρης. Ξεκάθαρα! Ήμουν Γκαλικός! Έγινα Παναθηναϊκός όταν πήγε ο Γκάλης από τον Άρη στον Παναθηναϊκό!»

Ποδόσφαιρο δεν παρακολουθούσες ώστε να έχεις κάποια ομάδα εκεί;

«Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Δεν είχα ποτέ ομάδα στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έλεγα Άρης επειδή ήμουν Άρης στο μπάσκετ. Επειδή ήταν όλοι ίδια ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Μου είπες ήσουν Γκαλικός. Ήταν εκείνος ο οποίος θαύμαζες περισσότερο μεγαλώνοντας και θέλοντας να παίξεις μπάσκετ;

«Μέχρι ένα σημείο, σίγουρα. Ήταν εκείνος που είχαμε όλοι ως πρότυπο. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε την διαφορά στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Στην πορεία που και εγώ εξελίχθηκα σαν μπασκετμπολίστας και έγινα τεσσάρι-πεντάρι, μου άρεσε πάρα πολύ ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Τον έβλεπα λίγο όταν ήταν στον Άρη , αλλά όταν πήγε στον Παναθηναϊκό που οι εικόνες μου ήταν πιο έντονες και τον θυμάμαι πάρα πολύ καλά, ήταν εκείνος που ήθελα να μοιάσω. Πραγματικά! Δεν ήταν επιθετικός παίκτης και κάποιος στον οποίο θα στηριχθείς πάνω του επιθετικά. Μου άρεσε η άμυνά του, το πάθος του, ήταν ο άνθρωπος που ταυτίστηκα πάρα πολύ. Για όλους τους υπόλοιπους λόγους και όχι για το επιθετικό του παιχνίδι».

To Top