ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτη “αυτοψία” της ΕΠΟ στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει… Ευρώπης!

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, στοχεύει άμεσα στην τέταρτη θέση και η ΕΠΟ διεμήνυσε ότι θα έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης για μια πρώτη “αυτοψία” ενόψει της πιθανής συμμετοχής του Άρη στο Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως έγινε γνωστό, κλιμάκιο της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επισκεφτεί το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (14/04, 7 μ.μ.), προκειμένου να ελέγξει από κοντά τους χώρους του, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη σεζόν, κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Μετά την αυτοψία, αναμένεται να μεταφέρουν τις εισηγήσεις τους στους ιθύνοντες της ΠΑΕ για τις όποιες αλλαγές είναι απαραίτητο να γίνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπουν τα πρώτα συνεργεία στο γήπεδο για τις προεργασίες, ενόψει των συνολικών εργασιών που θα γίνουν με την λήξη του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να γίνει το… Ευρωπαϊκό λίφτινγκ στο γήπεδο Χαριλάου.

Επίσης, όπως επισημάναμε σε άλλο ρεπορτάζ η εταιρία pantartzidis-group που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του “Κλεάνθης Βικελίδης”, γνωστοποίησε σήμερα πως βρίσκεται στην Ολλανδία προκειμένου να δουν σύγχρονα γήπεδα, για ιδέες στις εργασίες που θα γίνουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

To Top