ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξιάδης: “Οι… κουπάτοι μικροί, η ευχή του Αλεκάρα και ο ρόλος του Καραμανλή”

Ο Πάνος Αλεξιάδης, γενικός αρχηγός των ακαδημιών του Άρη μίλησε για τις ακαδημίες, τους κουπάτους μικρούς, το τι έγινε με τον Δημήτρη Καραμανλή και την ευχή του Αλεκάρα Αλεξιάδη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την φετινή χρονιά της Κ14

Δόξα τον Θεό όλα καλά πήγαν. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά η φετινή και μακάρι και οι επόμενες να είναι πολύ καλύτερες.

Οι τίτλοι είναι δευτερεύουσας σημασίας για τις μικρές ηλικίες. Γενικώς η συνολική προσπάθεια των παιδιών, ειδικά αυτής της ομάδας που ήταν αήτητη, ήταν πολύ καλή. Έπαιξε και με πιο δύσκολες ομάδες στην Αθήνα και τις νίκησε όλες. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Κ14, η οποία του χρόνου θα παίζει στην Κ15 στη Super League.

Για τις δύσκολες μέρες και τα μικρότερα τμήματα

Ήρθαν τα παιδιά σε δύσκολες εποχές. Με πολύ κόπο και δυσκολία μαζεύτηκαν και μάλιστα από τα μικρότερα τμήματα έχει πολύ καλούς παίκτες. Και η Κ13 και η Κ12 είναι καλές φουρνιές. Η Κ13 παίζει τελικό αύριο, για το πρωτάθλημα της Ένωσης στις 7:15 στην Μίκρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Για την δύσκολη εποχή και την δουλειά που έγινε από το μηδέν

Δεν μπορώ να πω ότι έγινε από το μηδέν, υπήρχαν κάποια παιδιά εδώ. Παρόλο που η ομάδα είχε ξεκινήσει να παίζει στην Γ’ Εθνική, υπήρχαν παιδιά που έμειναν από τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρχε μια βάση για να δουλέψεις αλλά ήταν πολύ λίγα, τα περισσότερα είχαν φύγει. Πολύ καλοί παίκτες είχαν φύγει. Μια μαγιά υπήρχε και από πριν και κάποιοι τώρα είναι στην Κ17 και είναι εξίσου πολύ καλοί παίκτες.

Ένα σχόλιο για την πορεία της ακαδημίας

Πρέπει κάθε χρόνο να βάζουμε στόχο να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Είχαμε πει ότι ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε στο τέσσερα- πέντε. Να φτιάξουμε καταστάσεις ώστε οι ακαδημίες να μπορούν να προσφέρουν με παίκτες υψηλού επιπέδου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην ομάδα μας. Σιγά – σιγά με δουλειά και αργά αλλά σταθερά βήματα θα το πετύχουμε.

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Καραμανλή 

Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τι να πούμε για την βοήθεια του;  Αν δεν ήταν αυτός δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Η βοήθεια του ήταν τεράστια.Τώρα επειδή έχουν αυξηθεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θα σταματήσιε να είναι έφορος. Φυσικά θα είναι κοντά στην ομάδα. Είπε ότι χρειαστεί από χορηγίες, οικονόμικά και γενικά τα τμήματα θα είναι εκεί. Δεν έφυγε εξ’ολοκλήρου, θα είναι πάντα

Για την μεγάλη ομάδα

Η χαρά είναι μεγάλη. Τα βήματα που κάνει η πρώτη ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μπει σε πολύ καλές μέρες. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλούς προπονητές. Νομίζω πως η διοιήκηση κάνει πολλά πράγματα βλέπω εργασίες στο γήπεδο και βλέπω ότι έχει αναβαθμιστεί το σωματείο και πάει μπροστά.Αυτό όλο με ευχαριστεί πάρα πολύ.

Για τον Αλέκο Αλεξιάδη

Παρακολουθεί από κοντά τον Άρη. Έχει έρθει φέτος σε αρκετά ματσ. Είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένω τίτλο, μου είπε πως «θα πάρουμε τίτλο και μετά θα πεθάνω».

To Top