ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξιάδης: “Πήραμε συγχαρητήρια από όλους για την πορεία μας, υπάρχει ενδιαφέρον από την πρώτη ομάδα”

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής των κιτρινόμαυρων, Πάνος Αλεξιάδης μίλησε με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Αρχικά ανέφερε:

Πάντα γινόταν πολύ καλή δουλειά στο τμήματα του Άρη και θέλουμε να συνεχίσουμε και εμείς σε αυτό το μοτίβο. Θα πρέπει απλώς να προσέξουμε, να είμαστε ταπεινοί και όλα τα παιδιά να έχουν χαμηλά το κεφάλι. Τα μηνύματα που δίνουν είναι καλά, αν είναι ταπεινοί και δουλεύουν μπορούν να τα καταφέρουν. Έχουμε πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο.

Για το ότι είναι παιδιά με καλούς χαρακτήρες πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές:

Είναι παιδιά με πολύ καλό χαρακτήρα, είναι καλοί άνθρωποι, ταπεινοί, από καλές οικογένειες. Είναι γέννημα-θρέμα Αρειανάκια και ήταν το όνειρο τους να παίξουν στον Άρη. Πολλά παιδιά όταν ήταν 13-14 μπορούσαν να φύγουν. Και όμως αγαπούσαν την ομάδα μας, μείνανε.

Ενώ συνέχισε:

Δεν μπορούν φυσικά όλοι να παίξουν στον Άρη. Ο Άρης είναι μία ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Και φέτος και πέρυσι πήγαμε καλά. Φέτος η Κ19 τερμάτισε στην τρίτη θέση, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στην Κ19 τους κερδίσαμε όλους εκτός από τον ΠΑΟΚ που φέραμε 0-0. Μας έδωσαν συγχαρητήρια πάρα πολλές ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τα εύσημα από τον αντίπαλο σου. Η Κ17 θα έπαιζε στο Final-4 που δεν έγινε λόγω κορωνοϊού, αλλά δεν έγινε η διοργάνωση. Η Κ15 διεκδίκησε το πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς που πάλεψε μέχρι το 90′ για την πρόκριση στον τελικό.

Για μήνυμα φίλου που αναφερόταν στον Χατζιμπιρμπιρίδη

Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Παίζει δεξί χαφ. Είναι πολύ γρήγορος, τον είδαν από την πρώτη ομάδα. Είναι πολύ καλό και ταπεινό παιδί με καλό χαρακτήρα. Ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά θα παίξει στην πρώτη ομάδα.

Για τον τερματοφύλακα της Κ17 Κυριαζή:

Έχει πάρα πολλά προσόντα ο μικρός. Αλλά είναι μικρός ακόμη. Έχει πολλά χρόνια μπροστά του και νομίζω ότι θα είναι στο τιμ της πρώτης ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Για την δυσκολία στις προπονήσεις:

Θα κάνουμε προπόνηση από τις 7.45 το πρωί. Ξεκίνησε η Κ19, θα ξεκινήσει και η Κ17.

Για το αν θα γίνουν δοκιμαστικά:

Έχουμε και στις τρεις ομάδες ρόστερ. Έχουμε εντοπίσει κάποια παιδιά που θα δούμε που θα έρχονται σταδιακά. Έχουμε μιλήσει με κάποιους παίκτες που θέλουμε να δούμε, αν κάνει κάποιος την διαφορά θα έρθει στην ομάδα μας. Σε κάτι εξαιρετικό και κάτι καλό ποτέ δεν λέμε όχι. Κάποια παιδιά θα αποκτηθούν σίγουρα.

Για περιπτώσεις παικτών που θα δοκιμάσει ο Άρης:

Θα δοκιμάσουμε ένα προσφυγόπουλο την επόμενη εβδομάδα. Είχαμε και στην ομάδα μας κάποια παιδιά που είδαμε. Έχουμε κάνει και φιλικό με την ομάδα από την ΑΡΣΙΣ. Έρχονται παιδιά με ταλέντο, που έχουν όμως πολλά κενά γιατί έχει μεσολαβήσει διάστημα ενός χρόνου που δεν έχουν παίξει. Για αυτό τους κρατάμε περισσότερο για να τους δούμε διεξοδικά.

Για την επικοινωνία με την πρώτη ομάδα:

Ενδιαφέρονται, και ο Ένινγκ, και ο Χαριστέας και ο Τόλης ο Τερζής. Όσο μπορούν έρχονται. Πέρυσι φτάσαμε σε ένα σημείο που 8-9 παιδιά έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

To Top