ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αληθινό είδωλο στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία”

Η επάνοδος του Μάνου Γκαρθία στη δράση, σε συνδυασμό με το γκολ, που σημείωσε στον αγώνα με τη Λαμία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα elcomercio δημοσίευσε ένα θέμα με τίτλο: «Ο Μάνου Γκαρθία οδηγεί τον Άρη με ένα υπέροχο γκολ στα play off της ελληνικής Super League», τονίζοντας τα εξής:

«Ο Μανού Γκαρθία, πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ, συνεχίζει να πλησιάζει το καλύτερό του επίπεδο μετά την αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ το Σαββατοκύριακο στη νίκη του Άρη Θεσσαλονίκης επί της Λαμίας (3-1), στην προσπάθεια για την κατάληψη μιας θέσης στην Ευρώπη, μέσω των playoffs, που αγωνίζονται οι έξι πρώτες ομάδες της διοργάνωσης. Ελληνική Super League».

Ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει: «Ο νεαρός παίκτης χαμογελά ξανά, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομάδα του και αληθινό είδωλο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι οπαδοί του Άρη επικεντρώνονται στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό τον Μάιο. Όχι άδικα, αφού ο Μάνου ήταν καθοριστικός στα ημιτελικά, δίνοντας την ασίστ στο γκολ που σφράγισε την παρουσία στον τελικό».

To Top