Ο Σαλάχ θέλει να φύγει για τη Σαουδική Αραβία

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ν’ αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο σαουδαραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε. Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον διάσημο άσο.
Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2025. Από το 2017 με την κόκκινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ. Στο θέμα αυτό αναφέρεται ξανά ο Τύπος στην Αίγυπτο, που επιμένει πως ο Σαλάχ έχει ήδη υπογράψει για να παίξει από το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία!

«Ο Σαλάχ θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί, αλλά πρώτα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία και να φύγει ως πρωταθλητής», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η εφημερίδα του Καϊρου «Al liwa».

Οι πληροφορίες σε άλλα ΜΜΕ του Καϊρου κάνουν λόγο για συμφωνία στα 300 εκατ. ευρώ, τα 200 εκατ. θα πάνε στο συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ για τρία χρόνια συνεργασίας και τα άλλα 100 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ!

To Top