Αλκαράθ: “Λάθη μηνών ή ετών δεν γίνεται να διορθωθούν μέσα σε δύο παιχνίδια” (video)

Ο Λούκας Αλκαράθ μίλησε με ρεαλισμό για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα και την θέση του Άρη, παραδεχόμενος ότι κινδυνεύει ακόμα. Πρόσθεσε επίσης, στο πλαίσιο των δηλώσεών του για το ματς με τον ΟΦΗ, πως λάθη μηνών ή ετών δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε δύο αγώνες.

Οι δηλώσεις του Λούκας Αλκαράθ στο συνδρομητικό κανάλι:

-Υπάρχει η πεποίθηση πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ, θα κρίνουν την έκβαση της πορείας του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα. Συμφωνείτε;

« Χωρίς να κρίνουμε την ιστορία που έχει η ομάδα, θα πρέπει να πούμε πως αυτή τη στιγμή κινδυνεύει. Ο στόχος, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να σώσουμε τη φετινή χρονιά. Λάθη που γίνανε τους τελευταίους μήνες, αλλά και τα παλαιότερα χρόνια, δεν γίνεται να διορθωθούν μέσα σε δύο παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άνετα. Αν, όχι, θα πρέπει να υποφέρουμε κι άλλο!».

-Πως περιμένετε το ματς της Κρήτης; Τι ξέρετε για τον ΟΦΗ;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα την οποία την έχουμε παρακολουθήσει. Κέρδισε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της και όπως έχω παρατηρήσει όλες οι ομάδες στην Ελλάδα, γίνονται πολύ δυνατές, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους. Θα παλέψει, λοιπόν, για τον δικό της στόχο και εμείς θα κάνουμε τη δική μας δουλειά, η οποία, ούτως ή άλλως ,είναι δύσκολη».

-Η αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ, με τον Γιάννη Πετράκη, να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο, εντός έδρας, θα παίξει κάποιο ρόλο;

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ το πόσο θα επηρεάσει. Και ο Αρης έχει πολλές αλλαγές προπονητών, επομένως μια αλλαγή ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει μια ομάδα. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος».

-Όπως, όλα δείχνουν, ο Αρης θα καταφέρει να κάνει μεταγραφές. Εχετε καταλήξει στους παίκτες που θέλετε;

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι νεότερο να πω. Δεν ξέρω, αν όντως, η ομάδα θα έχει το δικαίωμα μεταγραφών και ποιους μπορούμε να πάρουμε. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του τεχνικού του Άρη

To Top