“Επανήλθε” ο Παπάζογλου για Άρη, “παρά τις δυσκολίες”

“Το όνομα του Τάσου Παπάζογλου έχουν ρίξει στον τραπέζι των συζητήσεων που κάνουν με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Αρη, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν ως δανεικό, μέχρι το καλοκαίρι, τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό”. 

Την είδηση αυτή μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, σημειώνοντας ακόμη ότι: “Οι κίτρινοι θεωρούν πως ο Παπάζογλου, θα μπορούσε να συνθέσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό δίδυμο με τον Ρούμπεν Πουλίδο, με αποτέλεσμα να πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς ο Παπάζογλου έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και επιπλέον δεν είναι σίγουρο, εάν του προταθεί, πως θα θελήσει να κάνει το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ από το σάιτ του συνδρομητικού αναφέρεται ότι:

“Θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμφανίζεται ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, θεωρώντας ως πολύ καλή την επιλογή του Αρη. Ανασταλτικός παράγοντας είναι η ηλικία του (πάνω από 24 ετών), κάτι που σημαίνει πως οι κίτρινοι θα πρέπει να αποφασίσουν να καταλήξουν σε αυτόν, για τον έναν και μοναδικό έμπειρο παίκτη που δικαιούνται σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Επιπλέον, ο Ζαραδούκας, έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί, γεγονός που επίσης προβληματίζει ιδιαίτερα.

Προς το παρών μόνο ο Δημήτρης Διαμαντάκος έχει συμφωνήσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο νεαρός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τρίτη, προκειμένου να υπογράψει και να ενταχθεί στις προπονήσεις του Λούκας Αλκαράθ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από περίπου τρεις βδομάδες είχε ανακινηθεί θέμα με τον Παπάζογλου σύμφωνα με σενάρια από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός απροόπτου από τη Δευτέρα, ο Άρης θα αποκτήσει και τυπικά το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές.

To Top