Αλκαράθ: “Πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήταν πείραμα με Κοέλιο, νωρίς για να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ” (video)

O Λούκας Αλκαράθ στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη και υποστήριξε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας Αλκαράθ:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα: «Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς δεν το κρατήσαμε. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο».

Για την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων: «Η κατάσταση μας είναι πολύ δύσκολη, που δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικό επίπεδο. Όλοι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Εννοείται ότι περιμένουμε πράγματα από αυτούς τους παίκτες. Οι αλλαγές μας έγιναν για να πάρουμε βοήθειες από άλλους παίκτες».

Για την αποβολή του Παπαστεριανού: «Δεν έχω πληροφόρηση. Βρίσκομαι στην Ελλάδα και βλέπω πως λειτουργούν οι διαιτητές και πόσα πράγματα συγχωρούνται».

Για τους Κοέλιο και Γιαννίτση: «Δεν ήταν πείραμα γιατί ο Κοέλιο έχει ξαναπαίξει στόπερ».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ από τώρα. Πάντως, δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να έχουμε τόσες απώλειες. Παίρνουμε συνέχεια κίτρινες κάρτες και αποβολές».

To Top